NLdoet

De Uitdaging stimuleert bedrijven om mee te doen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet kunnen verschillende groepen mensen vrijwilligerswerk doen: vrienden, collega’s, bedrijven, scholen en verder iedereen die iets wil bijdragen aan zijn omgeving. Veel gemeenten, politici en zelfs leden van het Koninklijk Huis doen mee. Daarmee levert NLdoet een grote bijdrage aan het imago van het vrijwilligerswerk en worden er belangrijke klussen geklaard.

Esborg, Ronerborg en Dr. Nassaucollege

Dit jaar voeren leerlingen van de scholen de Esborg, de Ronerborg en het Dr. Nassaucollege in heel Noordenveld verschillende klussen uit. In de plaatselijke verzorgingstehuizen worden diverse activiteiten georganiseerd. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk coördineert de actie Noordenveld NLdoet.

Rabobank en Elton actief in Noordenveld

Tijdens NLdoet heeft de Rabobank zich ingezet in Roderesch. Elton heeft zijn diensten aangeboden aan de Kledingbank in Roden, zoals het bedrijf ook de afgelopen jaren heeft gedaan. Een mooi voorbeeld van een relatie die de afgelopen jaren is gegroeid.

kledingbank eltonMedewerkers Elton                                                 Medewerkers RabobankNL doet Rabobank Roderesch

Door de inzet tijdens NLdoet komen mensen in aanraking met initiatieven en activiteiten waar ze niet iedere dag mee te maken hebben. Samen zorgen we ervoor dat al die initiatieven hun werk goed kunnen blijven doen!		

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...