Dag van de Mantelzorg is groot succes

04-DSC_9120 1 aart nieuwkoop            dag van de mantelzorg-22    07-DSC_9178 aart nieuwkoop

Op 10 november j.l. was het de dag van de Mantelzorg. De Noordenveldse Uitdaging heeft WiN en het Contactpunt Mantelzorg ondersteund bij de organisatie van de Dag van de Mantelzorg. Een aantal bedrijven en ondernemers hebben op diverse manieren een bijdrage geleverd aan deze geslaagde dag. Van materialen en inhoud voor de verrassingstasjes, tot het regelen, vervoeren en opzetten van de kramen en het deelnemen aan de markt zelf. Namens de Noordenveldse Uitdaging een welgemeend BEDANKT aan alle mensen die mee hebben geholpen de dag tot een succes te maken.

Op dinsdag 10 november vond de 10e editie van de Dag van de Mantelzorg in Noordenveld plaats. Omdat het een lustrum betrof, was er deze keer een compleet dagprogramma georganiseerd door het Contactpunt Mantelzorg en Welzijn in Noordenveld. De dag werd georganiseerd in hotel Langewold in Roden.

De aanwezigen konden een informatiemarkt bezoeken, waar tal van standhouders hen voorzagen van informatie die hun taak als mantelzorger kan vergemakkelijken. Van hulpmiddelen tot slimme apps om zorg te organiseren en van domotica tot respijtzorg, er was veel nuttige informatie te verkrijgen. Naast nuttige informatie was ook voor ontspanning gezorgd. 3 schoonheidsspecialistes deden korte behandelingen. De mantelzorgers konden een kleuradvies krijgen, een stoelmassage en er was een kleine fotostudio ingericht waar de aanwezige mensen hun portret konden laten nemen. Ook kon worden deelgenomen aan 2 workshops: kaarten maken en kleuren voor volwassenen.

Na de informatiemarkt genoten de aanwezige mantelzorgers van een goed verzorgd lunchbuffet en een optreden van Theo Driessen. De Dag van de Mantelzorg werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Bij de afsluiting kregen de aanwezigen nog een bijzondere attentie mee, een roos en een verrassingstas vol met leuke dingen. Dit werd grotendeels geregeld via de Noordenveldse Uitdaging. 

dag van de mantelzorg-17              Dag vd Mantelzorg Roden - Anneke Jager_01

Een woord van dank aan:

Alzheimercafé, Autoschadebedrijf Roggeveld, Beautysalon Gonzalez, Bibliotheek, Boekhandel Daan Nijman, Bouwbedrijf Van der Sluis, Breicafé Norg, Centrum voor Jeugd en Gezin, Contactpunt Mantelzorg, Cruwijn, De Esborg, De Vijversburg Norg, Enjoy, Fletcherhotel Langewold, Fotoclub Noordenveld, Fysiotherapie Aaltje Bron, Gemeente Noordenveld, Historische Vereniging Roden e.o., Intersport, Interzorg vestiging De Hullen (Roden) en de Hoprank (Peize), Kleur Bekennen, Marry Lou’s Skincare, MEE Drenthe, Mondhygiëniste Bea Sportel Bolt, Noorderkroon Roden, Noordenveldwerkers, Nationaal Gevangenismuseum Veenhuizen, Nettie.nu, PKN, Podoloog Wassink, Promens Care, Rabobank, Rodeo Wonen, Schoonheidssalon Gretha vd Veen, Sociaal Maatschappelijke Adviesraad, Streekmarkt Leek, Ter Veld Elektotechniek, Wea de Munck en Greet Staal (kaarten maken), WiN, Zeilmakerij Roden, Zorggroep Drenthe, Zorgplaza en diverse vrijwilligers!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This