Mooi in kleding van de Kledingbank.

Mooi in kleding van de Kledingbank.

Ook wanneer je minder te besteden hebt kun je er goed uitzien. Om dit te bewijzen kleedde de Kledingbank raadsleden uit de gemeente Noordenveld. Dezelfde outfits zullen geshowd worden tijdens het open huis van de Kledingbank op 21 november van 14.30 tot 17.00 uur. Naast een modeshow zijn er specialisten op het gebied van make-up, kleur en stijl om de klanten van de kledingbank van deskundig advies te voorzien. Ook de gemeente is aanwezig om mensen bij te praten over de regelingen die er zijn. Natuurlijk alles onder het genot van koffie of thee met iets lekkers.

Onder andere Scics Styling & Fashion, Bakker Bart, Koppie Koppie, Mooi Bij Anita, L&M Haarmode, De Krant en fotoclub Noordenveld werken belangeloos mee om deze actie tot een succes te maken. De bedoeling is te laten zien dat iedereen er goed uit kan zien. De Kledingbank organiseert de actie samen met de Noordenveldse Uitdaging.

Naast de modeshow loopt er ook een wens-actie. Wanneer u aangeeft wat u wenst en waarom heeft u kans dat uw wens in vervulling gaat. De wensen kunnen ingeleverd worden bij de Kledingbank, Voedselbank, WiN en via de mail: wens@welzijninnoordenveld.nl

Kledingbank Noordenveldseuitdaging

Pin It on Pinterest

Share This