Netwerkbijeenkomst op dinsdag 27 november!

Vanwege de positieve reacties in voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer een netwerkbijeenkomst. Deze zal zijn op dinsdagavond 27 november 2018 om 19.30 uur in het Wapen van Drenthe, Heerestraat 1 in Roden. De organisatie is in handen van de Noordenveldse Uitdaging en het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

De bijeenkomst is bedoeld voor maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen en plaatselijke bedrijven om elkaar in informele sfeer te ontmoeten, kennis en kunde uit te wisselen en elkaar te vinden in de vorm van hulp, ondersteuning, expertise en advies.

Reclamebureau Walli

Afgelopen jaar hebben we u een wordshop social media aangeboden die gegeven werd door Lennart Koster van reclamebureau Walli. Lennart is 27 november ook aanwezig en zal laten zien hoe een telefoon kan helpen bij uw PR en Communicatie. Als expert social media neemt hij ons mee in de do’s en don’ts van vlogs en filmpjes. Voor de mensen en verenigingen die hier ook zelf mee aan de gang willen organiseren we volgend voorjaar een workshop, ook weer verzorgd door Walli.

 Vraag

Als voorbereiding op de avond kunt u nadenken over wat uw organisatie anderen te bieden heeft en wat uw organisatie zelf nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan diensten of goederen, zoals materialen, computer, vergader-of opslagruimte, hulp bij administratie en beleidsplannen, PR en communicatie. Of nieuwe activiteiten en gezamenlijke acties. Het gaat niet zozeer om financiële sponsoring maar juist om sponsoring in de vorm van diensten of goederen.

Wanneer u uw vraag van tevoren instuurt vergroot u de kans dat er mensen aanwezig zijn die iets voor u kunnen betekenen. Het gaat erom kort aan te geven wie u bent en wat u zou willen. Graag ontvangen wij uw vraag zo spoedig mogelijk.

Aanmelden

Opgave is zeer wenselijk. Stuur een email, met daarin de naam/namen van de deelnemer(s) en de organisatie(s) waarvoor hij of zij werkzaam is, naar steunpuntvrijwilligers@welzijninnoordenveld.nl

Ook uw vraag kunt u naar dit emailadres sturen.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Maximaal 2 personen per organisatie.

Voor vragen kunt u bellen met: WiN 050-3176500

Graag tot 27 november!

Met vriendelijke groet,

Tanja Haseloop (Noordenveldse Uitdaging)

Jannie Houwing (WiN)

Pin It on Pinterest

Share This