Noordenveldse Uitdaging in actie voor ondernemers!

Noordenveldse Uitdaging in actie voor ondernemers!

De Noordenveldse Uitdaging in actie voor ondernemers*

De economische impact van de Corona crisis is enorm. Veel ondernemers zien bijna van de ene op de andere dag een omzetdaling van soms tot wel 90%. Ondernemers zijn gewend hun “eigen problemen” op te lossen, maar nu de wereld op zijn kop staat is er meer nodig.

Een periode die, naast financiële maatregelen vanuit de overheid en gemeente, vraagt om verbinding en saamhorigheid tussen bedrijven onderling. Er samen voor zorgen dat ondernemers deze crisis zo goed  mogelijk doorkomen en daarmee de impact op leefbaarheid en werkgelegenheid beperkt blijft. Reden voor de Noordenveldse Uitdaging om in actie te komen.

Graag willen wij helpen om vraag en aanbod op het gebied van bijvoorbeeld personeel, materieel, tijd, kennis en expertise snel bij elkaar te brengen. We stellen het vraag en aanbod gedeelte op onze website tijdens deze crisis daar dan ook voor open. Het doel is om economische schade zoveel als mogelijk te voorkomen. We werken daarbij samen met de gemeente en met de ondernemersverenigingen in Noordenveld.

Heeft u het bijvoorbeeld nu juist wel druk en personeel nodig? Het zou een mooie match kunnen zijn met een ondernemer die in deze crisis personeel naar huis moet sturen. Staat uw bus stil op dit moment? Mogelijk kan deze ingezet worden bij een bezorgservice die nu soms door winkeliers wordt opgestart.

Naast vraag en aanbod tussen ondernemers onderling blijft het natuurlijk ook altijd mogelijk om aanbod in te dienen voor maatschappelijke initiatieven. Zo kan bijvoorbeeld een niet ingezette bestelbus mogelijk worden gebruikt voor een maatschappelijk initiatief.

Hoe werk het?

• U gaat naar www.noordenveldseuitdaging.nl

• Via de knop “vraag en aanbod” rechtsboven kunt u via aanmelden uw vraag of aanbod indienen

• Onder “vraag en aanbod” kunt u tevens inzien wat er op dat moment open staat. Als u een vraag of aanbod opent kunt u aan de rechterzijde daarop reageren.

• Het is ook mogelijk om via uw mobiele telefoon vraag en aanbod in te dienen en in te zien. Download hiervoor de app van de Nederlandse Uitdaging via de App Store of Google Play. Na installatie kiest u voor “lokale uitdagingen” en dan voor “Noordenveldse Uitdaging”. Als u klikt op “vraag” kunt u daarna middels de +  uw eigen vraag indienen (idem voor aanbod). Reageren op vraag of aanbod werkt het best via de website.

• De reacties komen bij ons binnen, wij brengen bij een match zo snel mogelijk vrager en bieder met elkaar in contact. De verdere afhandeling vindt tussen de partijen plaats, wij verbinden slechts.

• Wilt u liever niet direct uw vraag of aanbod online plaatsen? U kunt ons ook mailen, wij zullen ook dan proberen om u zo snel mogelijk te matchen met een geschikte partij. Wij gaan te allen tijde vertrouwelijk om met deze mails en zullen niet zonder overleg met u hierover in contact treden met derde partijen.

Laten we elkaar helpen in deze onwerkelijke tijd tot de betere tijden zich weer zullen aandienen.  Samenleven, samenwerken, samen doen!

*met ondernemers in dit bericht bedoelen wij alle bedrijven, ondernemers en ZZP-ers in alle branches in Noordenveld

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This