Noordenveldse Uitdaging op Jaarbeurs van het Noorden

In 2015 is de Noordenveldse Uitdaging van start gegaan, het project dat vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar matcht. Er zijn inmiddels al een aantal succesvolle matches gemaakt maar meer vragen en ideeën zijn welkom! De Noordenveldse Uitdaging nodigt dan ook alle maatschappelijke organisaties uit om hun vraag of idee te komen indienen tijdens de Jaarbeurs van het Noorden, die vrijdag 18 september om 17.00 uur van start gaat in Roden. Informatie over de Uitdaging is te vinden bij o.a. de stand van Mijn Makelaar Noordenveld.

De Noordenveldse Uitdaging is een project dat bemiddelt in de vraag en aanbod tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven in Noordenveld. Er zijn inmiddels al een aantal succesvolle matches gemaakt. Het dorpshuis in Altena kreeg een diascherm dat over was bij de Rabobank, autobedrijf Liewes bezorgt een jaar lang de post voor het Alzheimercafé en Enjoy heeft poloshirts gesponsord voor het prokkelkoor The blue ladies.

Om de Noordenveldse Uitdaging verdere bekendheid te geven zijn wij ook zichtbaar aanwezig op de Jaarbeurs van het Noorden. Bij meerdere stands van deelnemende ondernemers op de beurs ligt informatie over de Uitdaging. Ook is er voor maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om hun vragen en ideeën aan de Uitdaging voor te leggen bij de stand van Mijn Makelaar Noordenveld. Manager van De Uitdaging, Tanja Haseloop: “Wij nodigen maatschappelijke organisaties met klem uit om hun ideeën en plannen aan ons voor te leggen. We hebben een heel gemotiveerde ondernemersgroep die graag met de vragen van de organisaties aan de slag gaat. Niet iedere vraag past misschien binnen de Uitdaging maar we kijken er graag naar en kunnen eventueel ook weer doorverwijzen.“

Maatschappelijke organisaties die ideeën of plannen hebben, kunnen deze indienen op de beurs. Uiteraard is het ook mogelijk om het aanvraagformulier op deze website in te vullen. 

Pin It on Pinterest

Share This