Workshops voor vrijwilligers.

Inspirerende bijeenkomsten voor vrijwilligers in Noordenveld.

In samenwerking met de Noordenveldse Uitdaging organiseert WiN ook dit voorjaar weer twee workshops voor vrijwilligers in Noordenveld. Dankzij de vrijwillige inzet van de cursusleiders kunnen de workshops kosteloos aangeboden worden.
Lennart Koster van reclamebureau Walli heeft ons tijdens de netwerkbijeenkomst in november meegenomen in de wereld van ‘Vlogs en filmpjes’. Hij heeft in een presentatie de mogelijkheden van het gebruik van filmpjes laten zien.
Goed gebruik hiervan kan uw vereniging, bedrijf of stichting helpen uw boodschap nog beter over te brengen. Moeilijk? Dat valt erg mee. Lennart zal een praktische workshop geven waarin u wordt uitgedaagd zelf aan de gang te gaan met uw telefoon of camera. Ook kunt u oefenen met knippen en plakken van filmpjes. Het is niet noodzakelijk dat u bij de eerste bijeenkomst aanwezig was.
Om optimaal te kunnen meedoen graag een smartphone/digitale camera voor het opnemen en een tablet/laptop om te knippen en plakken meenemen.
De workshop vindt plaats op donderdag 25 april van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Trefpunt in de Scheepstraschool, Schoolstraat 1, Roden. Aanmelden vóór 20 april bij WiN, tel. 050 317 65 00 of mail, aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.

Gerni Luttikhuis, adviseur, trainer en coach geeft op 27 mei de workshop ‘Positieve oplossingsgerichte communicatie’.
Communiceren doen we elke dag met iedereen. Meestal gaat dat goed, maar niet altijd. Als (bestuurs)lid van een vereniging of stichting hebben we dagelijks te maken met vrijwilligers. Hierbij komen we soms problemen tegen die we met elkaar moeten bespreken en waarvoor we u graag handvatten aanbieden met deze workshop. Het is een kennismaking met een gesprekstechniek waarbij niet gekeken wordt naar problemen, maar naar de mogelijkheden om een brug te slaan tussen succes uit het verleden en succes in de toekomst. Door zelf met de techniek aan de gang te gaan voelt u ook direct waar het om gaat. Communiceren kun je leren, komt u ook?
De workshop vindt plaats op maandag 27 mei van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Inwonersplein, Schoolstraat 50, Roden
Aanmelden vóór 22 mei bij WiN, tel. 050 317 65 00 of mail, aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.

Pin It on Pinterest

Share This